Prosjekt 3:
I mai måned startet de arbeid med Romani barn.  Disse barna kan ikke lese eller skrive, de går ikke på skolen og hele uken er de i hovedstaden for å tigge.  De bor 2 mil utenfor hovedstaden og drar inn tidlig om morgenen og kommer tilbake sent på natten, deres eneste fridag er mandag.  Derfor har de startet undervisning for dem på mandager.  De blir opplært i basisfagene,  nemlig å lese, skrive og regne. Til dette er det blitt innkjøpt skrivemateriell.
For penger som er igjen vil ADRA lederen pusse opp den bygningen de har fått til å ha undervisning i og til det videre arbeidet med Romani barna.
Dowgel spurte også Romaniahjelpen om vi kunne støtte dem med 4.000 Euro til innkjøp av en minibuss fra Tyskland som de vil innrede til en mobil skole slik at de også kan dra til andre steder i Georiga.  Derfor har vi innvilget dem dette beløpet. Det blir spennende å høre hvordan dette prosjektet går framover.