I juni 2012  sendte vi en trailer til Minsk i Hviterussland.  Alt gikk veldig bra, og ADRA var meget takknemlig for lasten som hadde både småmøbler og tøy/sko/leker etc.  De fikk blant annet en sofa og noen senger til et leirsted for rehablitering av barn og ungdom.

Vi hadde sendt kr. 24.000 for å dekke frakt på Hjelpesendinger.  Da frakten ble betydelig billigere, lot vi resten kunne gå til sommerleir for barn  i Ungarn.  Beløpet som var igjen var akkureat 1.000 Eurao, nøyaktig det beløpet ADRA Ungarn manglet for sommerleiren!  Dette ble klart den kvelden ADRA Ungarn hadde bedt om 2.000 Euro, og Hjelpesendeninger hadde bare 1.000.-.  Så kom beskjeden fra oss at resten av fraktpengene kunne gå til Ungarn.  Alle ble forundret og veldig glade!

Nå er vi snart i ferd med å sende nok en trailer til Hviterussland.  Bil er bestilt til 10. oktober 2012.
Men før det skal det avholdes stort loppemarked på Torderød skole, Folke Bernadottesgate 8, på Jeløya i Moss. Det blir søndag 7. oktober 2012  kl. 13-16.30.